opensuse
[Arriba] [Todas las Listas]

Re: [opensuse] GoogleEarth

To: Stan Goodman <stan.goodman@xxxxxxxxxxxxx>
Subject: Re: [opensuse] GoogleEarth
From: Kim Leyendecker <kdl@xxxxxxxxxx>
Date: Wed, 07 Sep 2011 14:04:30 +0200
Cc: openSuSE List <opensuse@xxxxxxxxxxxx>
Delivered-to: opensuse@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Delivery-date: Wed, 07 Sep 2011 07:55:14 -0400
Envelope-to: traductor@xxxxxxxxxxx
In-reply-to: <201109071441.49406.stan.goodman@hashkedim.com>
List-archive: <http://lists.opensuse.org/opensuse/>
List-help: <mailto:opensuse+help@opensuse.org>
List-owner: <mailto:opensuse+owner@opensuse.org>
List-post: <mailto:opensuse@opensuse.org>
List-subscribe: <mailto:opensuse+subscribe@opensuse.org>
List-unsubscribe: <mailto:opensuse+unsubscribe@opensuse.org>
Mailing-list: contact opensuse+help@xxxxxxxxxxxx; run by mlmmj
References: <201109071441.49406.stan.goodman@hashkedim.com>
User-agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; de; rv:1.9.2.18) Gecko/20110616 SUSE/3.1.11 Thunderbird/3.1.11
Soy 07.09.2011 13:41, *schrieb *Stan *Goodman:
he instalado *GoogleEarth. Aquello fue sin incidente. Ahora cuándo intento
cargarlo, el botando *mini-el icono bota para un rato (hay ninguna actividad
de disco), entonces parones, y *GoogleEarth no es cargado. Dónde para buscar una
razón?

El sistema es *oS *v11.4 64mordió.; *KDE *v4.6

consigo bastante igual. Tienes un pop-arriba de ventana que te pregunta para utilizar el *DirectX modo primero?

--
  -*o) *Kim *Leyendecker
  /\\ *openSUSE Embajador, *openSUSE *Wiki DE de Equipo
 _\_*v *http://características.*opensuse.*org *openSUSE Característica *Tracker

--
A *unsubscribe, *e-correo: *opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
Puesto que órdenes adicionales, *e-correo: *opensuse+help@xxxxxxxxxxxx


Am 07.09.2011 13:41, schrieb Stan Goodman:
I have installed GoogleEarth. That went without incident. Now when I try
to load it, the bouncing mini-icon bounces for a while (there is no disk
activity), then stops, and GoogleEarth isn't loaded. Where to look for a
reason?

The system is oS v11.4 64bit.; KDE v4.6

I get quite the same. Do you have a pop-up window which asks you to use the DirectX mode first?

--
  -o) Kim Leyendecker
  /\\ openSUSE Ambassador, openSUSE Wiki Team DE
 _\_v http://features.opensuse.org openSUSE Feature Tracker

--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: opensuse+help@xxxxxxxxxxxx


<Anterior por Tema] Tema Actual [Siguiente por Tema>