opensuse
[Arriba] [Todas las Listas]

[opensuse] libreoffice Inestable (3.5.2) no trabaja después de más tar

To: opensuse@xxxxxxxxxxxx
Subject: [opensuse] libreoffice Inestable (3.5.2) no trabaja después de más tardío actualiza
From: "phanisvara das" <listmail@xxxxxxxxxxxxxx>
Date: Thu, 05 Apr 2012 20:06:37 +0530
Delivered-to: opensuse@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Delivery-date: Thu, 05 Apr 2012 10:37:06 -0400
Envelope-to: traductor@xxxxxxxxxxx
List-archive: <http://lists.opensuse.org/opensuse/>
List-help: <mailto:opensuse+help@opensuse.org>
List-owner: <mailto:opensuse+owner@opensuse.org>
List-post: <mailto:opensuse@opensuse.org>
List-subscribe: <mailto:opensuse+subscribe@opensuse.org>
List-unsubscribe: <mailto:opensuse+unsubscribe@opensuse.org>
Mailing-list: contact opensuse+help@xxxxxxxxxxxx; run by mlmmj
User-agent: Opera Mail/11.62 (Linux)
Hoy, aparte de otro importante actualizar de *KDE 4.8.2 paquetes (*K:*D:F), *i recibió un ramo entero de *libreoffice actualiza, del LO inestable *repo.

*libreoffice Conseguía *upgraded a 3.5.2 hace unos cuantos días, y todo parecido para trabajar justo bien. Después de que hoy actualizar, el *libreoffice ventana de aplicación abre, pero apenas *i intentar abrir un existiendo documento, o crear un nuevo un, congela. Empezando de la línea de orden no produce cualquier producción.

La misma cosa pasada a un usuario de foro, así que no es sólo me. Cualquiera LO conseguido más 3.5.2, incluyendo el más tardío actualiza (hoy)? Qué vuestra experiencia?

--
*phani.
--
A *unsubscribe, *e-correo: *opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
para contactar el dueño, *e-correo: *opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx


today, apart from another major update of KDE 4.8.2 packages (K:D:F), i received a whole bunch of libreoffice updates, from the LO unstable repo.

libreoffice got upgraded to 3.5.2 a few days ago, and everything seemed to work just fine. after today's update, the libreoffice application window opens, but as soon as i try to open an existing document, or create a new one, it freezes. starting from the command line doesn't produce any output.

the same thing happened to one forum user, so it's not only me. anybody else got LO 3.5.2, including the latest updates (today)? what's your experience?

--
phani.
--
To unsubscribe, e-mail: opensuse+unsubscribe@xxxxxxxxxxxx
To contact the owner, e-mail: opensuse+owner@xxxxxxxxxxxx


<Anterior por Tema] Tema Actual [Siguiente por Tema>